Referanser og kunder

TooEasy elsker når familien vokser! Vi ønsker Tilbords, Stortorvet Glasmagasin og Rafens velkommen som siste nye kunder i Norge!

 


Dette er et utvalg av kunder som idag benytter seg TooEasy:

 

Systembolaget

Systembolagets alle svenske kommuner, totalt 426 butikker. Systembolaget har et forhandlernettverk utformet med vekt på service og tilgjengelighet, langt mer enn vekt på lønnsomhet. Butikkene er designet for å kunne håndtere en av verdens bredeste utvalg av drinker og de ​​krav det stilles til veiledning, prosedyrer og kommunikasjon. Systembolaget startet først å bruke TooEasy internt for håndtering av tidsplaner og personalplanlegging for alle sine butikker.

 

Systembolaget

Tilbords

Tilbords er en norsk butikkjede som ble stiftet i 1976. Vi selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Vi har 130 butikker over hele landet, mens hovedkontoret ligger i Bergen. Tilbords er et franchise-konsept. Merkekonseptet Tilbords har røtter tilbake i 1854 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert. Tilbords-kjeden ble etablert i 1976.

 

Tilbords 

Rafens

Rafens er trolig landets eldste nålevende butikk(er) og var butikken som «dro i gang» kjøkkentrenden i Norge på slutten av 80-tallet. Rafens har siden den gang befestet og videreutviklet sin posisjon i Oslo og Østlandsområdet. Hos Rafens finner du ett svært bredt utvalg i kjøkkenredskaper, og det lille ekstra som gir en helt egen kjøkkenopplevelse. Det er mange varer du nå kun finner hos Rafens, men vi har også mange gode merkevarer.

rafens 

Stortorvet GlasMagasin

På GlasMagasinet Stortorvet finner du nå Norges lekreste interiørmagasin med det aller største utvalget av alt fra tradisjonelle GlasMagasinvarer via supertrendy HAY til det eksklusive og elegante interiøret fra internasjonale merker som Versace, Missoni og Jonathan Adler. Vi sier at på Stortorvet møtes trend og tradisjon, noe som underbygges av den meget trendy champagnebaren som serverer både sunn og eksklusiv Afternoon Tea sammen med et glass bobler mens vi pakker inn varene for deg.

 glassmagasinet

Life Europé

LIFE er ledende på produkter og tjenester innen helse. LIFE er også den ledende på helsetjenestekjeden i Norden med totalt 440 butikker spredt over hele Sverige, Norge og Finland. Life Group har 398 ansatte og hadde en omsetning på ca 740 millioner USD i 2012. Som et første skritt valgte LIFE å innføre TooEasy på sine svenske butikker som startet i begynnelsen av 2014. Formål var å oppnå en bedre og mer effektiv planlegging og organsiering av sine ansatte. I 2015 har man også startet opp med de norske butikkene.

 

life

Actic

Actic er en ledande treningsstudiokjede med 140 anlegg og over 210 000 medlemmar fordelt på Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Østerrike. Actic er foreløpig størst i Sverige, men de andre landene øker mye. Actic har startet med TooEasy i Norge som første land, siden kommer de andre landene med Tyskland først. I Norge har man startet med 25 treningssentere og flere kommer til.  

Actic 

Indiska Magasinet

INDISKA er en svensk familiebedrift, som har eksistert i mer enn 110 år. Indiska selger mote, møbler og tilbehør med et moderne og unikt preg på ca. 90 butikker i Sverige, Norge, Finland. Totalt ca 700 indiske ansatte i bedriften. Indiska har valgt å innføre TooEasy på alle sine butikker i Sverige, Norge og Finland. TooEasy vil hjelpe indiske å holde styr på alle avtaler, kontrakter og annet for sine ansatte i tillegg til man ønsker et effektivt verktøy for sine ansatte og tidsplanlegging.

 

indiska

Hööks Hästsport

Hööks er størst hestesport i nord. Hööks har sterk vekst og i slutten av 2013 hadde de 42 butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Omsetningen er rundt 350 millioner kroner og sysselsetter cirka 300 mennesker. Hööks har en lang historie som startet i 1931 med en liten saddleri i Småland, Eksjö. Hööks har implementert TooEasy i alle sine butikker i alle land. Målet er å en effektiv og lønnsom forvaltning av menneskelige ressurser med hele flyten fra planlagt årsskjema til utføring av lønn.

 

Hooks

Nilson Group

Med butikkkjedene DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og Radical Sports er Nilson Group skobransjens ledende detaljhandelsselskap i Sverige og NorgeNilsonGroup bruker TooEasy i alle sine butikker og kjeder.

 

nilsongroup

Iduna

Iduna-konsertnet, med kjeder som Guldfynd, Hallbergs Gull og Albrekts Gold er markedsleder i Sverige smykker. Iduna bruker TooEasy for planlegging og tidsplanlegging av sine mer enn 1000 ansatte.

 

iduna

Venue Retail Group

En ledende aktør innen tilbehør, bagasje og sko i de nordiske landene med et nettverk av 123 butikker. Virksomheten drives i to divisjoner, Tilbehør og Rizzo gjennom de heleide kjedene Accent, Morris og Rizzo. Venue Retail Group består av tilsammen ca 400 ansatte. I dag bruker alle bedriftene TooEasys planlegging og bemanning system

 

venue retail